Luza”s Caffeine Club ! Chaar’s Favorite Coffee Spot op de Van Woustraat

Wat begon met een Sneak Preview van Joshua Luza bij “Luza’s Cafeïne Club” voor de leuke Door Hangers, is inmiddels een van Chaar’s favoriete koffie spot op de Van Wou straat.

Joshua Luza is de sympathieke Entrepreneur die zijn deuren heeft geopend van zijn smaakvolle Cafeïne Club Luza’s ! Zijn passie voor de Horeca zie je terug in de service en zijn health concept. De lunchgerechten en zelfgemaakte taarten zijn heerlijk. Met name veelal suikervrij en glutenvrij. Ideaal was dit tijdens het geslaagde  openingsfeestje waar Rob met name extra kon genieten van het heerlijke glutenvrije aanbod.

Zoals vele Amsterdammers misschien niet weten is dat je echte koffie, staand aan de bar behoort te drinken. De inrichting van Luza’s wordt gevormd door een lange Marmeren Bar en de fameuze “Pastéis de Belém” uit Portugal trek je uit de automatiek.

IMG_1821

Chaar waant zich weer even in Lissabon waar ik mij iedere dag verheugde op de Pastéis de Belém met een goede cappuccino. Helemaal enthousiast raak ik van Joshua’s zijn concept en hoef ik in plaats van het vliegtuig alleen even de fiets te pakken voor mijn “Belém” verslaving.

Luza’s is een Cafeïne Club die tot in de late uurtjes open blijft en een aanwinst voor Mokum en echte koffie liefhebbers die weten wat genieten is.
Chaar weet Luza inmiddels goed te vinden en neemt zo nu en dan weer wat gezellige aanhang mee, naar deze te gekke spot.

Enjoy your Caffeine Club !
Love Chaar

http://www.luzas.nl