Sneak Peek bij het Parool Theater ! The Student Hotel Amsterdam 

Afgelopen Donderdag was de Sneak Peek van de nieuwe event ruimte in het Parool Theater. Een volledig uitgerust hightech auditorium met 150 zitplaatsen of 250 gasten in een cocktail set-up, ruim 160 private parkeer plekken en full cateringservices. The Student Hotel Wibautstraat gaf hiermee een goed visite kaartje af !

Overwegend veel Bookers zijn er voor de Sneak Peak uitgenodigd. De ontvangst vindt plaats in “The Collab” Dit is een creatieve workspace wat is ingericht met veel zitbanken en glazen vergaderhoeken om je werk een innoverende Boost te geven.

Dat de ondernemers op de Wibautstraat graag met elkaar samenwerken zie je direct bij de ontvangst. Als welkomstdrankje worden er heerlijke seizoenfruit Smooties geserveerd in combinatie met een taartje van Bakkerij Hartog.

Het Parool Theater is de ideale plek voor conferenties, workshops, lezingen, events, multimediapresentaties en meer.


De turquoise bankjes in het theater zijn gevuld met waterflesjes van Stella-Marie.
De Host komt op en verteldt enthousiast dat zij zich zeer vereerdt voelt om de Sneak Peek te hosten.
Het arrangement bestaat uit een optreden van  Jenny Lena van The Voice, vervolgens een presentatie van ID&T en de oprichter van de The Student Hotel. Dit feestelijke tafereel wordt afgesloten met een theater performance het duo Rundfunk.

The Student Hotel is opgericht door Entrepreneur Charlie MacGregor.
Charlie zag de uitdaging om juist te gaan ondernemen op innoverende plekken rondom de stad. Inmiddels is The Student Hotel de koploper in de samenwerking tussen de andere hotels op de Wibautstraat en heeft ieder hotel goed zijn eigen stempel gedrukt op de Art-vibe die vele doen denken aan de sfeer in Berlijn !

Het hotel beschikt over de The Collab Workspace, De Vondelgym, restaurant The Pool en afgetopt met het Parool Theater !

“On Stage” volgt Jenny Lena die haar stembanden op de hoogste volume knop zet en de hele zaal laat mee dansen op haar Bruno Mars favoriet “Uptown Funk” Na een gewaagd dansje neemt Chaar weer plaats op haar turquoise bankje.

Vervolgens krijgen we een presentatie te zien van ID&T. Alles is tegenwoordig een “Experience” Maar de beleving van een experience neerzetten die je niet snel meer vergeet, daarmee is ID&T wel de grondlegger. Chaar voelt even een momentje van nostalgie naar de eerste editie van Sensation White.
ID&T zit nooit stil en heeft al vele grote Events op zijn naam staan.
Which Event is gonna be Next ?

De middag wordt afgesloten met theater duo Rundfunk. Met deze performance staan zij onder ander op de Parade ! Een afwisseling van “Funny sketches met een tikkeltje onder de gordel misplaatste humor passeert het podium.

De Sneak Peek heeft zich goed op de kaart gezet en geeft duidelijk weer wat er in de nieuwe theater ruimte allemaal mogelijk is.

De borrel wordt ingeluidt. Champagne en “Hollandse Nieuwe” van De Meisjes met Smaak staan klaar om geserveerd te worden. In ieder geval one of Chaar”s favorites !

Er is ruimte om met elkaar te netwerken, dus dat gaat Chaar maar even doen.
Ik raak aan de praat met twee dames in exact dezelfde kleur jurk. Zij hebben het Netwerk Event de Creative Woman Collective opgericht. Een event voor en door vrouwen met ambitie. Chaar is een en al oor en heeft weer een leuke uitnodiging te pakken voor Next Week.

Er vindt nog een korte tour plaats door het hotel, waar verassende hotel kamers te zien zijn. De zogeheten Play Room voor 6 personen is zeer de moeite waard om even te mogen bekijken. De blauwe Goodie Bags worden uitgedeeld met als inhoud onder andere een overnachting in een van de The Student Hotels en het gebruik maken van de Workspace voor een week. De ideale ruimte om te brainstormen voor Business & Bubbles @ Chaar’s List dacht ik zo. Bij thuiskomst heeft de gave Goodiebag wel een blauwe afdruk op mijn witte jasje achter gelaten. Deze Sneak Peek zal ik daardoor zeker niet snel meer vergeten,
Chaar verheugt zich nu al op haar Work/Sleep time in The Student Hotel !

Enjoy your Student Hotel
Love Chaar