Over

Wie is Chaar en wat is haar List ?

Chaar is in 1986 geboren in Amsterdam en tot op heden heeft zij haar woonplaats niet verlaten. Althans wel voor vakanties, maar Chaar komt graag thuis in haar geliefde Mokum. Inmiddels heeft Chaar haar interesse en passie voor leuke Spots verzamelt in haar List.
Daarmee is mijn blog Chaar’s List echt een feit.

Lifestyle blogger sinds september 2014

Het ontdekken van leuke spots, gave winkels en een Urban lifestyle heeft altijd mijn interesse gehad.
Na mijn afronding op de hotelschool heb ik een carrière switch gemaakt naar Social Work.

Mijn passie voor de horeca en jonge ondernemers die in deze tijd graag innovatieve projecten neerzetten zoek ik graag op. Ik deel mijn ontdekkingen graag met anderen en dat heeft mij doen besluiten om Chaar’s List op te richten.

Elke spot op mijn blog beschrijf ik vanuit mijn eigen ervaring en positieve beleving. Mocht mijn ervaring niet echt top zijn, dan komt de spot in mijn kritische blik.
Chaar’s List is een blog waarin de positieve beleving centraal staat met een eerlijke kijk op de beleving.

Business & Bubbles 2017

Om mijn expertise op het gebied van Social work en management op een ander niveau te tillen ga ik van start met mijn eigen netwerk event Business en Bubbles.
Tijdens dit event staat verbinding centraal en wil ik de ontmoeting leggen tussen influencers die zakelijk, cultureel en creatief zijn en dat graag met anderen willen delen. Het Event zal tevens plaats vinden op een van de locaties die op Chaar’s List staan of nog komen te staan.