Huiskamer van Rembrandt

Mokum-West pakt weer goed door met een leuke spot die niet mag ontbreken op mijn List. Huiskamer van Rembrandt grenst aan het Rembrandt park, pal aan de achterzijde van het oude Broederhuis gesitueerd in het voormalige schoolgebouw. Grappig detail zijn de zwarte rubberen tegels aan de voorzijde als overblijfsel van de speeltuin.

Ik zie een Scandinavisch plaatje voor mij als ik naar buiten kijk en de gave atelier woningen observeer, met een Jeu de Boules baan op de indrukwekkende binnenplaats.

Eigenaresse Judith is net anderhalve maand van start en de Huiskamer zit goed vol. Het is net of je thuis bent, nou eigenlijk bij Judith thuis bent. Het leuke van haar Huiskamer is dat haar broer en vader tevens in de bediening staan, waardoor de familiare touch echt voelbaar is.

De buurtbewoners hebben hun nieuwe Huiskamer zeker ontdekt. Er zijn twee verjaardagen in volle gang en Chaar vindt het maar al te gezellig. De kids en honden stromen lekker binnen en de sfeer van een zoete inval is compleet.

De kaart is heerlijk healthy, en de gehele dag kun je heerlijk brunchen, lunchen, borrelen en in het weekend kun je s’avond nog lekker een dagschoteltje blijven eten. Op zoek naar een gezellige huiskamer ? Rembrandt it is !

Enjoy !
Love Chaar

phototastic-14-1-2017_8105da35-a606-4ab6-a584-cb8bc1d0118e