Het Ruiterhuys

Als ik zeg “Met zijn allen en Snuitje”, dan denk je toch meteen aan Henny Huisman. De rit die ik als kind reed naar mijn oma in Bergen was altijd binnendoor vanaf Castricum. We passeerde dan het huis van Henny en begon ik spontaan het liedje van de Mini Playback show te zingen.

Inmiddels heeft de dochter van Henny de Surprise Stables (paardenstallen) omgebouwd tot restaurant en B&B het Ruiterhuys. Nu het landgoed publiekelijk is open gesteld, is het een heerlijke plek om even te onthaasten en herinneringen op te halen uit een tijd die voor vele bekend is.

Zowel in de winter als in de zomer is het hier heerlijk vertoeven. De open haard brand en in de zomer is er een prachtig terras met uitzicht op de weilanden. Gastvrijheid staat hier centraal en dat vertaalt zich in de service en het heerlijke eten.

Chaar was even Down Memory Lane naar een spot die zeker weer het ontdekken waard is.

Enjoy !

Love Chaar

http://www.hetruiterhuys.nl