W Lounge Amsterdam

Dat Chaar zich graag op een Higher Level beweegt bleek wel weer gisteravond.

W Amsterdam is inmiddels ruim een jaar open en Pat nam mij gisteravond mee naar de Invite in de W Lounge. Het voormalige Rijkskantoorgebouw voor Geld- en Telefoonbedrijf en KAS bank gebouw is verbouwd tot een prachtig design hotel met Excess tot een Experience level op het gebied van Dining, Art en Music waar Chaar’s hart sneller van gaat kloppen.

W Lounge bevindt zich op de zesde etage waar je direct overvallen wordt door het prachtige dakterras inclusief Rooftop-Pool met uitzicht op het Paleis op de Dam. De Lounge wordt in de avond uren omgetoverd in een Club waar de Cocktail bar echt een Musthave is. Champagne en Cocktails zijn Chaar’s Favorites dus deze avond was echt My Place To Be !

De Bartenders Nick, Sandy & Nico nemen ons mee op een Cocktail Journey die Chaar niet snel zal vergeten. De Diva, Cotton Club tot de W XXX, het was echt Cocktailicious !

W Amsterdam een spot in Mokum van World Class die zeker niet op mijn List mag ontbreken.

Enjoy your W Lounge Experience !

Love Chaar

http://www.wamsterdam.nl