Libertine Café Cafe

De meeste Amsterdammers zijn inmiddels wel bekend met Casper Reinders. Het is een man die durft te ondernemen en graag snel en innovatief een horeca zaak opent.

Op de een of andere manier word ik positief getriggerd door zijn eigenschappen als ik in een van spots kom. Zo begon het idee van de blog Chaar’s List tijdens een lunch bij Nacional. Inmiddels is die plek weer verleden tijd en bewijst Reinders wederom dat de horeca niet stil ligt met het openen van Libertine Café Café.

De negen straatjes vind ik met name door de weeks een heerlijke plek om rond te hangen en al snel viel mijn oog op de leuke spot in de Wolvenstraat. De invloeden zijn Italiaans. Je kunt de hele dag door lekker ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. De grote steenoven staat centraal en het interieur is Urban brasserie stijl.

Ik vind het echt een aanrader als je aan het slenteren bent in de straatjes en even wat innovatieve feitjes wil uitwisselen. Pak daar even een pauze moment en je dag is weer geslaagd.

Enjoy !

Love Chaar

http://www.libertinecafe.amsterdam