Cantina in een Keizer Rijk

Chaars weekenden staan tegenwoordig veel in het teken van ontspanning. Na een hectische werkweek doet het mij goed om even tot rust te komen. Ideaal als ik een spot vind die mijn relax momentjes vervuld. Het Rijk van de Keizer is een van die plekjes, die echt behoort in mijn List. Dit creatieve evenementen terrein geeft direct het gevoel alsof je in het buitenland bent. Verscholen tussen de weilanden, staat de Pipo wagen Cantina.
Deze plek is eigenlijk te romantisch, maar ook te relaxed gelijkertijd. Als je ooit een goede Date locatie zoekt ben je hier aan het juiste adres.

Daten is voor Chaar even niet aan de orde. Relaxen daarentegen doe ik maar al te graag. Mijn Lazy Sunday was weer helemaal compleet, toen ik plaatsnam bij de Cantina. Uiteraard weer met mensen om mij heen die dit gevoel maar al te graag met mij delen. Wil je echt even een “verwen momentje proeven” ga, dan heerlijk lunchen bij de Cantina en ga op in een oase van rust, onder de rook van Mokum.

Enjoy your Cantina !
Love Chaar

Rijk van de Keizer

http://www.hetrijkvandekeizer.nl/nl/