Hartje Oost !

Dit weekend was Chaar weer te vinden in Mokums stadsdeel Oost. Voorafgaand aan een leuk BBQ feestje ging ik nog even de Javastraat in. Op Zaterdag geeft deze straat mij een heerlijk vakantie gevoel. De zon scheen volop door de straat en Koffieboetiek Hartje Oost had het terras heerlijk in deze warme gloed staan.
Deze spot is zeker in Oost niet meer on ontdekt, maar voor mijn Friends uit West nog zeker het ontdekken waard. Koffie meets Kleding !
Chaar houdt van beiden en was zeer gecharmeerd van zowel binnen als buiten.

De zon scheen heerlijk, dus het terras was top. Ondertussen schoven Pat en Ley ook aan om alvast in de feest stemming te komen. De Latte”s, Wortels Sapjes en Gember Theetjes vloeiden rijkelijk. Inderdaad voor een “Healthy Touch” ben je bij de koffie boetiek zeker aan het juiste adres.
Chaar had weer een topdag in Hartje Oost.

Enjoy your koffieboetiek !
Love Chaar

Hartje Oost
Hartje Oost 2
Hartje Oost 3

http://www.hartjeoost.nl