Stukje Taart Majesteit ?

De start van de Lente is officieel begonnen.
Op deze zonnige Zondag, kwam ik weer even over de grens in mijn heerlijke Mokum. Met mijn autootje reed ik door de Javastraat waar mijn blik viel op twee Koninklijke bankjes die stonden te schitteren in de zon.
Uiteraard kan Chaar deze blikvanger niet weerstaan, en neem ik maar al te graag plaats bij Majesteit Taart. Eigenaresse Gaby komt vol enthousiasme naar buiten, en vraagt direct of ik ook even binnen kom kijken.
Ze is net drie weken open, en Chaar is helemaal blij verrast met deze spontane ontdekking. Dit is een taartenzaakje waar Chaar echt van houdt. De mintgroene kleurtjes op de muur, met de leuke Koninklijke zitjes geven direct het gevoel dat je een “Royal Taartje” eet.

De taarten op de toonbank zijn te verleidelijk om naar te kijken. De keuze is dan ook niet makkelijk.
Gelukkig was Chaar weer vergezeld van goed gezelschap en stonden er twee voortreffelijke taartjes op tafel, die helemaal in een ” Majesteit stijl” werden geserveerd.
De Carrotcake en Red-Velvetcake zijn beiden echt te Nice, en daar kom ik zeker voor terug.
Met een heerlijke Latte als toevoeging was mijn eerste echte Lentedag omgetoverd in een Koninklijke topdag.
Chaar kan dan ook niet wachten om haar “Royal Momentje weer even snel te proeven dit voorjaar !

Enjoy your Majesteit Taart !
Love Chaar

Majesteit Taart 2

Majesteit Taart 4

https://www.facebook.com/majesteittaart
http://majesteittaart.nl