Mr. Jimi Hendrix

Vrijdagmiddag borrelen is aan Chaar goed besteed. Heerlijk als ik uit mijn werk zo kan aanschuiven voor een lekker glaasje. Mijn buurtje is weer een spot rijker.
Met een knipoog naar Jimi Hendrix, is Bar Hendrix net een paar weken geopend. Innovatief is het zeker. Naast een ontzettend lekkere ontbijt-lunchkaart met geweldige Soulfood broodjes zet Hendrix de avond in met heerlijke Finger Food bites die je lekker kunt delen.

Hoge bartafels, goede muziek en een aantal heerlijke bankzitjes geven gelijk het gevoel dat je lekker lang wil happen en snappen. Inmiddels ben ik al een aantal keren neergeploft op een van die leuke zitjes, en is het een plek waar je graag even een drankje doet met vrienden of collega’s.

Vanmiddag was ik hier even met mijn Mams, die inmiddels Hendrix ook al ontdekt heeft.
Een “Paas IJ” van de tap, en de geweldige Quesadillas met een pittig Braziliaans sausje maakte deze Vrijdagmiddagborrel compleet. De sfeer is heel relaxed, mede door de bediening die heel vriendelijk is en vooral in zijn voor een praatje met een glimlach.
Dit zou zomaar Chaars vaste Vrijdagmiddag BorrelSpot kunnen worden. Dat wordt een leuke Soulfood Lente !

Enjoy your Hendrix !
Love Chaar

http://www.hendrix.nu

Hendrix 1 Hendrix 2