Taart eten bij de Soepboer

De van der Pekstraat in Noord, heeft een flinke update gehad. De oude mosveldmarkt is verplaats naar de geprofileerde van der Pekstraat. Mosveld was toch wel de Local markt van Amsterdam Noord. Naast de Pekmarkt is deze straat een aanwinst voor Noord aan het worden. Jonge ondernemers op het gebied van Horeca vestigen zich in dit leuke straatje. Tijdens mijn bezoekje aan het nieuwe mosveld, onderbreek ik mijn shop moment met een heerlijke versnapering bij de Soepboer.

Ongetwijfeld zou je denken dat Chaar zich laat verwennen met een heerlijke kop soep, maar ik kan de verleiding niet weerstaan als ik kijk naar de huisgemaakte taarten op de toonbank. Ik word verrast met een Appelwalnotentaart en een vleugje peer, en de heerlijke Pruimen-fragipanetaart. Uiteraard vul ik mijn taartjes aan met een heerlijke latte, en mijn break kan niet meer stuk.
De Soepboer zet zich goed op de kaart, aangezien de kaart wordt overspoeld met huisgemaakte gerechten, en een biologische touch. De sfeer is zowel binnen als buiten erg aangenaam, helemaal tijdens de marktdagen kun je even wegdromen alsof je in het buitenland zit. Met een zonnige glimlach van de trostomaten aan de overkant is Chaars dag weer geslaagd !

Enjoy your Soeptaart !
Love Chaar

10616219_694640727295872_4404078160183638978_n
Afbeelding

http://www.desoepboer.nl/