Op 3 Oktober in de Tuin eten

Amsterdam Jordaan, Vrijdag 3 Oktober.
Dit was weer een dag om niet snel te vergeten. Wat een heerlijke zonovergoten Herfstdag.
Tijdens mijn pauze sprong ik even op me fietsje, en kreeg ik het gevoel alsof ik in Spanje zat.
De terrassen zaten vol, mensen zaten heerlijk te lunchen met glazen wijn, en genoten van een vakantiedag.
Om in dit Spaanse gevoel te blijven, sprak ik na me werk af met vriendinnetje Iris, die ik heb ontmoet op een Spaanse cursus.

Spaans spreken, dat is nog een ding, maar Spaans leven dat kunnen wij heel goed.
De Jordaan was 3 Oktober de place to be, oftewel de nieuwe spot van eigenaar Cafe Tuin, is toch wel Restaurant Tuin 10.
De Tweede Tuindwarsstraat was veranderd in de hippe wijk El Borne, Barcelona. Iedereen had de mediterraanse sfeer volledig te pakken, waar wij geweldig aan deelnamen. We zaten buiten op het terras, lieten ons verwennen met een Tapasvoorafje om vervolgens te duiken in een heerlijk scharrelkippetje. De Sauvignon Blanc vloeide rijkelijk en dit tuinfeestje was er weer een om niet snel te vergeten.

Enjoy your Tuinparty !
Love Chaar

a4-4eca0e85c5 a6-a9bad266f7

http://www.tuin10.nl/