Luza’s Dapperstraat

Alweer drie jaar geleden openden Chaar’s vrienden Joshua en Maarten, Luza’s Caffeine Club. Ik was destijds al helemaal enthousiast over hun zaak, met name door de heerlijke lunchgerechten en taarten met gluten/suikervrije touch.
Met als handtekening op de kaart de “Pasteis de Nata” waar ik voorheen nog wel een tripje naar Lissabon voor over had.

IMG_9203

De club in de Pijp is inmiddels een begrip en een tweede zaak kon niet uitblijven. De jongens hebben voormalig hoekpand “De Grote Pan op de Commelin/Dapperstraat omgetoverd in Luza’s Oost. De prachtige bol lampen boven de bar zijn nog een detail uit de vorige zaak, maar passen helemaal in het nieuwe interieur van Luza’s.

De zaak kenmerkt zich wederom door de marmeren bar en bistro tafeltjes, evenals de gezellige banken in de serre. Aanwinst voor Oost is het heerlijke terras vol in de zon, waar je de gehele dag van kan genieten.

De opening was zeer geslaagd en sinds 1 maart is Luza’s Dapperstraat officieel geopend. Ook in Oost kan je genieten van de lekkere gerechten waar Luza’s om bekend staat en kan je tot een uurtje of 19:00 uur nog heerlijk blijven borrelen op het terras met een lekker glas.

Chaar weet in ieder geval waar zij deze zomer de Rose soldaat maakt !
Enjoy Luza’s Oost

Love Chaar