Bar Restaurant Lely

Mokum Nieuw West heeft er een gave spot bij. Net anderhalve week geleden is Bar Lely geopend tegenover Station Lelylaan. Deze plek is niet alleen voor de reiziger, maar tevens voor de buurtbewoner de ideale plek voor ontbijt, lunch, borrel en diner.

Het was mij nooit echt opgevallen, maar Station Lelylaan kenmerkt zich door een groot plein waar Bar Lely met zijn Urban uitstraling goed tot recht komt. Vanochtend was een goed moment om een koffietje te doen bij deze nieuwe Stationsbar.

Er zaten al een aantal gasten, maar officieel gaat Lely op Zaterdag om 11:00 uur open. Moeders en ik kwamen rond 10:45 uur binnen en werden hartelijk ontvangen door de sympathieke gastvrouw Michelle. Zij excuseert zich voor het feit dat ze betreft de opstart nog niet helemaal klaar is, maar wij mogen alvast plaats nemen.

Het interieur is robuust en leuk verdeeld in hoge en lage zithoeken.
Tussen de tafels door staan er mooie Chesterfield banken die een huiskamer gevoel geven.
De gastvrouw is van start en komt enthousiast vragen waar wij zin in hebben.
Cappuccino’s worden geserveerd en ze vertelt dat Lely de hele maand augustus nog een promoactie hanteert op het menu en hoe leuk het is om bij Bar Lely te werken.

Ondertussen geniet ik met mijn heerlijke cappuccino van het uitzicht op plein en is het de perfecte spot om even te schuilen op deze regenachtige dag.
De avond uren bij Lely schijnen ook een aanrader te zijn, dus Chaar laat snel haar gezicht weer even zien.

Enjoy your Lely !
Love Chaar
https://lely-amsterdam.nl