Time for lunch Miss Moneypenny ?

Miss Moneypenny heeft de toon gezet in de Spuistraat en dit weekend is de aftrap voor de lunch op het nieuwe terras.

De nieuwe cocktailbar is net twee maanden geopend en blijkt een aanwinst voor Mokum centrum. Ter hoogte van Hotel W zien we het nieuwe terras al heerlijk staan. De zon schijnt nog niet volop, maar dat mag de Mokumse pret niet drukken om lekker buiten te gaan zitten.

Stijlvol en geraffineerd is het interieur zoals je dat wel gewend bent van Miss M. De bardame vertelt vol enthousiasme over de leuke sfeer met name in de avond als de cocktails rijkelijk worden geserveerd. Een mengeling van Amsterdammers en toeristen treffen elkaar in de Spuistraat.
Vandaag draaien ze voor het eerst proef met de lunchkaart en Chaar wil daar maar al te graag wat van proeven.

Er staan heerlijke “Sharebites” op de kaart.
We beginnen met een Oestertje, Steaktartaartje en lekker wat inktvis, dat kan nooit kwaad. De lunch Bites zijn echt nice en Pat kan bij Miss M zijn oesterverslaving goed onderhouden. Miss Moneypenny is zeker een spot waar ik graag mijn Penny’s kom inleveren. See you Soon 🙂

Enjoy your Miss M lunch !
Love Chaar

https://www.missmp.nl