Libertine Comptoir the Cuisine, Wentelteefjes met iets teveel gebakken lucht !

Mokum heeft er een tweede Libertine bij. Dit keer staan de Wentelteefjes centraal. De Teefjes worden geserveerd met allerlei toppings.
Verbind een bekende voetballer aan de naam en de zaak wordt direct “druk” bezocht !

Druk bezocht valt wel mee op deze Woensdagmiddag. De zaak telt drie man in totaal, die met name nog vol enthousiasme naar het “5 Minutes of Fame” fragment van RTL Boulevard zitten te kijken. Ondertussen bestel ik een cappuccino en ga voor het simpele wentelteefje met poedersuiker.

De Brioche heeft inderdaad zijn beste tijd gehad en is ondergedompeld in het eierbeslag. De poedersuiker is er rijkelijk overheen gestrooid, maar om eerlijk te zijn heeft het een zoete frituur smaak waar ik niet enthousiast van word. Misschien heb ik toch het verkeerde Teefje besteld en had ik voor de banaan of steak tartaar moeten gaan !

 

Het interieur is gewoon weer geheel in Libertine stijl. Je moet alleen aan de buitenkant even goed kijken, want ik liep er drie keer voorbij en kwam weer uit bij Libertine in de Wolvenstraat.
Desalniettemin is het Wentelteefjes concept zeker leuk bedacht, maar met iets minder gebakken lucht zou het nog leuker zijn.

Enjoy your French Toast !
Love Chaar

https://www.facebook.com/Libertine-Comptoir-de-Cuisine-1999827190249644/