Mama Kelly ! Sex and the City in Mokum

Mooi Roze is niet lelijk ! Deze passende quote klopt als een bus bij Mama Kelly Amsterdam.
Chaar is al enige tijd bekend met de Haagse variant, maar was uitermate nieuwsgierig naar Mama Kelly Amsterdam.

Het olympisch stadion mag zich gelukkig prijzen met deze Roze aanwinst.
Bij binnenkomst wordt je meegenomen in een Roze droomvlucht. Echt alles is Roze, van de bar tot aan het meubilair. Prachtige gastvrouwen ontvangen ons hartelijk en even lijkt het alsof iedereen gecast is om in deze Roze Weelde te mogen werken. We worden naar onze Roze tafel geleid en de Pink Party kan beginnen.

Het is een Sex and The City avond. Dat het vrouwelijk schoon zich graag vermaakt bij Mama Kelly is een feit. Voor vrijgezel mannelijk Mokum raad ik aan om iedere avond aan de bar te gaan hangen bij Mama Kelly en een Roze Wolk is binnen hand bereik.

Chaar’s Table Friends, Dylan en Iris zijn ook helemaal in Roze stijl. Iris heeft een Roze pailletten jurk aan die veel bekijks trekt en Dylan heeft een Roze aura.
We hebben een leuke serveerster die maar al te graag vertelt over haar theater opleiding. Haar “acteer sklills” heeft ze goed in de vingers en ze is met name gefocust op de Roze grappen van Dylan.
De Roze Winter Cocktails staan op tafel en het menu wordt doorgenomen.

collage

Mama Kelly staat bekend om de Kip en Kreeft.
Chaar besteld de Kip Klassiek, Dylan de Steak Tartaar en Iris de New York steak. Ja, vanavond geen kreeft, die doen we Next Time !
De Haagse kok maakt de Steak Tartaar aan tafel klaar en laat het Dylan maar al te graag proeven. Dat proef momentje gaat onaangekondigd snel alsof een baby de roze lepel gevoerd krijgt. “Hilarisch” en Dylan is even van zijn à propos !

De service en het eten is echt goed. Je bent een Roze avond uit.
Iedere avond is er een DJ en het restaurant is tot de nok toe gevuld.
Reserveren is een must, maar zeker de moeite waard om de Roze Mama Kelly beleving te ervaren. We drinken na het diner nog even een glaasje aan de bar om de Roze sfeer goed tot ons te nemen. Chaar zegt, 2018 wordt “Roze The Place To Be”

Enjoy your Mama Kelly Mokum !
Love Chaar
https://www.mama-kelly.nl/amsterdam/