Barasti ! Het gezellige EetCafé op de Ferdinand Bol

Mijn vakantieweek ging weer goed van start. Op de hoek van de Ferdinand Bol is het gezellige EetCafé “Barasti” geopend. Om de vakantie even goed in te luiden werd het tijd voor een lekker etentje met Iris bij deze nieuwe spot !

De zon is gelukkig weer aan het schijnen en Iris zit al heerlijk buiten op het terras als ik aan kom fietsen. De Pijp heeft na een lange tijd eindelijk weer wat rust gevonden en de gezelligheid op de straathoeken van de FEBO is duidelijk zichtbaar.

collage

Barman Joost zet de borrel op tafel en we krijgen een heerlijk diner Proeverij’tje van Chef Bou. We beginnen met een huisgemaakt Tapenade op toast en het “Soepje van de Chef” Pompoen met Kokos smaakt direct naar meer.

Als hoofd heeft de Chef de “Favorites van Barasti” samengesteld, met een leuke knipoog naar de Indische keuken.
Wij genieten volop en het buikje is nog niet rond, dus het heerlijke dessert met een glaasje Scroppino, Chocolade Soufflé met een Vanillesijsje en een Appelflapje gaan er nog goed in.

Iris en ik zitten heerlijk te genieten van de sfeer en onze Mokumse verhalen. Barman Joost en Chef Bou vangen zo nu en dan wat op en genieten volop mee.

De leuke Knapen van Barasti weten wat gezelligheid met lekker eten inhoud en dat zie je en proef je goed terug. Top spot in de Pijp is bij deze weer een feit !

Enjoy your Barasti !
Love Chaar

http://www.barastiamsterdam.nl