“Fash ’n Vibes” ! Een Wake-Up voor Chaar’s B&B Netwerk

”Fash ’n Vibes” is het online magazine van Ashley van Heiningen, waarin zij haar passie voor Fashion en succesverhalen deelt in haar rubrieken. Ik heb haar ontmoet tijdens het netwerk event Creative Woman Collective. Eenmaal in gesprek kwamen we erachter dat we als bloggers vele gelijkenissen delen en daarmee kon een tweede meet-up niet uitblijven. Zij interviewde mij voor haar ochtend rubriek Waking up With !

Afgelopen week sprak ik met haar af bij de Finch. De cappuccino en gemberthee wordt op de Finch wijze geserveerd, waar Ashley even aan moet wennen. Als ik uitleg dat Finch een tweede huiskamer is, begrijpt zij de vibe.
We raken direct weer aan de praat en delen een enthousiasme voor het bloggen. Ashley is 21 jaar en volgt een een studie aan de UVA.
In de wetenschap mist zij een bron aan creativiteit. Haar passie voor mode en succesverhalen met inhoud, is een van de onderwerpen die haar dagelijks leven goed in beslag houden en waar zij heel gelukkig van wordt om over te schrijven.

ashley5

We delen onze “Tips en Tricks” ! Een van de belangrijkste aspecten die in deze tijd zeer gewenst zijn om te doen als je echt wil ondernemen. Daarnaast zijn we tevens van mening dat het gaat om de juiste balans. Blijf dicht bij jezelf en schrijf over de onderwerpen die jou interesseren en hou jou content zo duidelijk mogelijk.

We kunnen uren blijven door praten, maar gaan even een zijlink maken naar het interview. Voor haar rubriek “Waking up With” interviewt Ashley girls met Beauty and Brains, die aangeven hoe zij de ochtend van start gaan. Aangezien de ochtend echt aan mij besteed is, vond ik het erg leuk dat ik in deze rubriek van Fash’N Vibes verscheen.

Ik word helemaal enthousiast van deze leuke uitwisseling met Ashley en voeg haar graag toe aan mijn B&B Netwerk @ Chaar’s List !

Enjoy your Waking up With by “Fash ’n Vibes” !
Love Chaar

http://fashnvibes.com