Five Brothers Fat Champagneria ! Een aanwinst voor Mokum en een top spot om je Blind Date te eindigen met een heerlijke Cava !

Deze nieuwe Champagneria opende Maandag voor het eerst zijn deuren en Chaar kwam met het sublieme idee om haar blind date af te sluiten met een heerlijk glaasje Cava bij de heren van Five Brothers Fat !

Mijn enthousiaste date verscheen in een hippe out-fit afgemaakt met een vlinderdas strikje op de Haarlemmerdijk. We starten de Date-Night met een heerlijke steenoven pizza. Mijn date besteld zijn “Ultimate Favorite” namelijk de Napoletana met artisjokken en extra veel knoflook.
Dat beloofd wat dacht ik !

De sfeer zat er goed in en gelukkig waren we beiden nog niet op elkaar uitgekeken.
De komst van de Champagneria was Chaar uiteraard niet ontgaan en kreeg ik het spontane idee om nog even een bubbeltje te gaan drinken bij de Five Brothers als afsluiter van de date.

De tafeltjes staan buiten, de bar zit vol en direct voel je de Spaanse vibe.
Eindelijk heeft Mokum een Champagneria die je wellicht wel kent als je in Barca op vakantie bent. Cava en tapas dat is waar het om draait. Deze vijf vrienden hebben Spanje letterlijk naar Mokum gehaald en ik ben helemaal enthousiast.

Gideon is een van de vijf jongens die het verhaal begint te vertellen over hoe het idee is ontstaan.
Hij laat ons de heerlijke Can Paxiano Rosado proeven en voordat ik het door heb staat de fles in de koeler op onze bartafel.

Deze jongens hebben het Spaanse temperament goed in de vingers.
Tussen door wordt ons glas meerdere keren bij geschonken met een check of alles nog helemaal naar wens is.
Een van de vrienden staat in de keuken en die geeft vol gas op de heerlijke tapas plankjes.

De bar is echt een aanwinst voor Mokum en een heerlijke plek om je Date-Night af te sluiten. Onderweg naar buiten raken we nog even in gesprek met Rasmes die ook bij de club van Vijf hoort. Ik complimenteer hem met de bar en bedank de heren voor een ontzettende leuke avond. Chaar heeft er een nieuwe spot bij, waar ik zeker snel weer een Cava”tje ga drinken.

Mijn date zet mij keurig thuis af. De Cava heeft helaas de knoflook geur niet kunnen onderdrukken, dus “Never Kiss On Your First Date”, is voor deze avond een feit. Maar voor als nog was Chaar’s Date-Night Monday zeer geslaagd !

Enjoy your Cava Rosada !
Love Chaar

http://www.fivebrothersfat.nl