Hotel Arena met het Park Café is echt een aanrader voor deze Lente !

Het Oosterpark heeft inmiddels een fris groen jasje gekregen. Wat ik zelf jaren lang als een behoorlijk Achenebbisj park had ervaren is omgetoverd tot een zeer aangename groene hang-out. Mede door het nieuwe Hotel Arena met het Park Café Restaurant.
De ingang aan de OLVG zijde is helemaal open, waardoor je direct afloopt op het indrukwekkende hotel.

Wat ooit diende als Katholiek meisjes weeshuis, was Hotel Arena voor de meeste Amsterdammers bekend als een spot waar je goed kon Clubben. Voor Hotel Arena werd het tijd voor iets nieuws. Het is omgebouwd tot een 4 sterren hotel met prachtige kamers, tuin en patio.

Het Park Café Restaurant vind ik erg indrukwekkend. Het café-restaurant is verdeeld in een intieme zithoek, een sfeervolle bistro en een restaurant met tafellinnen. Het grote terras ligt praktisch in het Oosterpark, maar is net zo comfortabel als het binnen is. Zo speelt PARK met de grenzen van binnen en buiten, en heeft plek voor elk moment.

Het is echt een Stadhotel. De plek is voor iedereen toegankelijk. Chaar genoot heerlijk met een bubbeltje op een van de design stoeltjes in de serre. Mokum Oost heeft er een zeer leuk paradepaardje bij gekregen.

Ik ga deze lente  zeker wat vaker in het PARK hangen :))

Love Chaar

https://www.hotelarena.nl