Mondain Clothiers

Mondain Clothiers

Dit was echt een Sneaker Friday ! Mondain Clothiers mag zeker niet op mijn List ontbreken.Dit schoenen merk lanceerde in April 2015 hun eerste collectie. Achter dit label staan een aantal knappe heren die een hele gave collectie hebben samen gesteld, mede door hun zienswijze als professioneel model.
Inmiddels twee jaar later lanceert Mondain de eerste collectie die tevens voor de dames zeker een aanrader is. Vorige week gaf ik iemand een compliment tijdens het AIX Rose uurtje bij Café George op zijn strakke All White variant die zijn outfit helemaal compleet maakte.

Patrick tipte mij enige tijd geleden op het gave sneaker brand en vond het de hoogste tijd dat wij deze gave Patas zelf gingen aanschaffen.

Vrijdagmiddag was het zover. Mondain heeft zijn store op de bovenste etage van het Inter College Business School op de Passeerdersgracht. Het leuke is dat je op afspraak de store mag bezoeken. Eenmaal boven zul je zeer verrast zijn als het gaat om de ruimte en met name de collectie die staat te “Shinen”.

Pat en ik worden hartelijk ontvangen door Rogier. Hij vertelt vol enthousiasme over het oprichten van Mondain Clothiers. Ik had voorafgaand even door gegeven welke serie wij wilde uit proberen, dus alle schoenen stonden klaar om te passen.

De Pink Rose is echt Spring Proof dus Chaar is helemaal blij met haar nieuwe aanschaf. Leuk detail in de schoen is het wapen van Amsterdam wat in de achterkant verwerkt is. Als Mokum’s meisje mag deze sneaker zeker niet in mijn schoenen collectie ontbreken.

Are you ready for a new sneaker, Mondain is your store !

Love Chaar

http://www.mondainclothiers.nl