Teds

Wekelijks fiets ik voorbij dit leuke Brunch tentje Teds. Dit weekend stond in het teken van een cappuccino oppepper. Goodmorning Gorgeous, staat erop de menu kaart. Chaar is meteen opgewekt na het lezen van deze leuke binnenkomer.

Het is inmiddels een van de meest populaire brunch zaakjes in de Bosboom Toussaint straat en zit altijd vol.

Nu het koude weer zijn intrede heeft gemaakt, was het terras buiten heerlijk vrij. Zowel Zaterdag als Zondag stopte Chaar even bij Teds voor een heerlijke cappuccino. Even relativeren en nadenken dat het leven soms aan je voorbij trekt stond dit weekend centraal.

Teds is de ideale spot voor je koffietje en brunch, gun jezelf een moment van rust. See you next week Cappuccino girl ! Zowel bij binnenkomst als weggaan is de oppepper volmaakt.

Enjoy your cappuccino !

Love Chaar

http://teds-place.nl