Lunch cafe Sloop Onthaasten in Amersfoort

Woensdagmiddag heeft Chaar geregeld een break nodig. De NS bracht mij in 30 min naar het leuke Amersfoort. Het is een klein stadje omringt door een prachtige stadsmuur.

OV fietsje is gehuurd en Chaar”s oog valt op de leuke lunchspot Sloop. Het zit in de Krommestraat,  wat ook wel bekend staat als het leukste straatje van Amersfoort en heeft een buiten terras aan de gracht.

Sloop lunch cafe is een klein jaar geopend en goed gefocust op ontbijt en lunch. Vanaf 7:30 kun je namelijk al ontbijten. Naast het lunch cafe zit de Wine & Dine, dus ideaal als je liever wat later wilt aanschuiven.

De twee personeelsleden die middag zijn heel relaxed, met name Bo, zij werkt in de bediening. Ze is zeer charismatisch en we hebben direct een leuk gesprek over verschillende spots in Amsterdam en Arnhem waar Bo gestudeerd heeft.

Chaar heeft weer wat tips genoteerd op haar List om te gaan ontdekken.

Bo overhandigd de lunchkaart en ik ben direct verrast. Er staan namelijk geen standaard broodjes op de kaart, maar Sloop durft zich te onderscheiden. Mijn oog valt op de huisgemaakte Pulled Pork, die tevens het top broodje is van Sloop’s foodtruck on Tour !

De zon begint te schijnen en mijn Woensdagmiddag is  weer goed. Het fluisterbootje vaart voorbij en ondertussen ervaar je even een vakantie gevoel. Sloop lunch cafe is echt een aanrader in Amersfoort en zorgt ervoor dat je alles behalve gesloopt thuis komt.

Enjoy your Sloop Lunch !

Love Chaar

http://www.restaurantsloop.nl/lunchcafe