Viscafe De Gouden Hoek

Westerpark heeft er weer een super spot bij gekregen. Het zit letterlijk op een Gouden Hoek.

Het Chinese restaurant wat veel Amsterdammers nog wel kennen op het Limburg van Stirumplein, heeft plaats gemaakt voor Viscafe de Gouden Hoek. Ik sprak af met Iris, die net iets eerder binnen was en een hele goede plek had gekregen aan de leuke bartafel. Het is niet al te groot, waardoor de cafe sfeer goed in tact blijft. Leuk detail is de gouden wastafel die midden in de ruimte staat en ook als een soort van scheidingswand dient tussen bar en restaurant gedeelte.

De bediening is zeer enthousiast, en hebben echte horeca skills.

Omdat de kaart weer vol staat met heerlijke bites om te sharen, komt de leuke vlotte ober even wat starter tips geven. De Hollandse garnalen zijn niet aanwezig vanavond, vanwege het feit dat ze te lui zijn om te vissen in Volendam beweert de ober.

Dus we beginnen met de Spiering en Inktvis. Heerlijk !

Iris is stront verkouden dus geen wijn deze avond. Onze goedlachse ober vindt de combinatie van  Fish en Chips met gemberthee maar een aparte gewaarwording. Maar wij genieten volop van de heerlijke gerechtjes en laten de vis deze avond maar al te graag anders zwemmen.

Echte vis liefhebbers zijn hier echt aan het juiste adres. Chaar heeft in ieder geval haar Visspot in Mokum ontdekt.

Enjoy your Viscafe !

Love Chaar

http://degoudenhoek.nl