The Hoxton Lotti’s Bar & Grill

Nieuwjaarsdag wilde Chaar even inluiden met een lunch bij Lotti’s. Het restaurant bevindt zich in hotel The Hoxton op de Herengracht.

Bij binnenkomst word je verrast door het gave interieur met Chesterfield banken en ronde tafels. Het restaurant kent verschillende hoeken, waarin je heerlijk kunt wegzakken voor een koffietje, of lekker plaats kunt nemen in het diner gedeelte.

Gelukkig had Chaar gereserveerd voor een perfecte tafel waar je zicht had over het gehele restaurant en goed de sfeer kon proeven. Pat en Robbie schuiven gezellig aan, en de New Year’s Lunch kon beginnen. De kaart heeft veel warme lunchgerechten, voornamelijk met een lekkere Grill touch.

De sfeer geeft echt even een gevoel van het hippe stadsleven zoals London, Parijs en New York, maar gelukkig met de relaxte touch van Mokum. Al met al weer een perfecte plek voor brunch, lunch, borrel en diner.

Enjoy your Lotti’s Grill !
Love Chaar

Hoxton_AMS_3_2840-Copy

R-Hoxton-dining