Lady Africa op de Denneweg

Dat Den Haag een van mijn favoriete steden is buiten Mokum, is inmiddels ook geen verrassing meer.
Ik blijf hier ontdekken. Naast het Hofkwartier is de Denneweg en de Fedriksstraat een te gek buurtje van Den Haag waar je heel goed kunt shoppen.
Na een heerlijk Haags broodje te hebben gegeten bij Keijzer in de Maliestraat, loop ik binnen bij Boetiek Lady Africa op de Denneweg.

Prachtige dame Irene klapt haar laptop dicht en ontvangt ons vol enthousiasme. De vibe is direct goed.
De boetiek straalt de verbinding uit van twee werelden. Zij wil haar roots terugbrengen in geweldige kleding, sieraden en accessoires uit Africa. Spontaan schenkt Irene een glas Prosecco in en toosten we op de bijzondere ontmoeting. Ondertussen raken we in gesprek en raak ik helemaal geïnspireerd door haar verhaal en de Boetiek.
De boetiek is echt een must om te ontdekken als je in Den Haag bent. Chaars oog viel op een prachtige armband uit hout gesneden. Mijn eerste B-Day present is dan ook hier gescoord. Je snapt wel dat ik niet kan wachten om weer in Den Haag te zijn.

Enjoy your Africa Boetiek !
Love Chaar

http://www.lady-africa.com

winkel2