Kofi-T

Een van de leukste koffie zaakjes in Oud-Zuid is Kofi-T. Wie kent het niet ?
En dan met name eigenaresse Norien. Die maakt je koffie of thee wel heel speciaal.

Met haar enthousiasme is je dag meteen goed.
Chaar zou hier eigenlijk iedere dag moeten starten met een Latte.
Helaas is dat net iets te ver uit de buurt, maar inmiddels heb ik besloten om me gezicht weer wat vaker te laten zien in de FeBostraat. Een goed begin van mijn vakantie startte hier. Pat en Rich schuiven aan en Chaars vakantiefeestje is begonnen. Norien geniet samen met collega Maureen van ons uitbundige gelach op het terras.

Naast de lekkere koffietjes, kun je ook erg goed lunchen. Het roereitje met zalm is het geen waar ik graag voor terug kom. Past dan ook goed in Chaars sportdieet ! #Abspecken, om even de term van Pat te gebruiken, Nederlandse vertaling Spek eraf !

Met mooi weer zit je de hele dag in de zon, wordt je verwend met een drankje en hapje van het huis en voordat je het weet is je middag weer voorbij gevlogen.
Hoe relaxed kan Chaars vakantie beginnen !

Enjoy your Kofi-T
Love Chaar

Kofi-t-terras

IMG-20150710-WA0004