Buurtrestaurant Hembrug & Zaandammer

Afgelopen week kwam ik na mijn werk terecht bij Buurtrestaurant Hembrug & Zaandammer.
In het pand waar ik onder andere Spaanse les heb gevolgd zit nu op de begane grond een restaurant voor de buurt. De insteek is heel laagdrempelig zodat iedereen kan genieten van een heerlijke gezonde maaltijd met vers bereiden producten door Chef Isam Nadaf.
De Chef is bijzonder aardig en zeer gastvrij. Mi Casa, Su Casa is direct het gevoel als je binnenkomt.

De Mediterraanse keuken staat hier centraal, met name zijn Falafel is een specialiteit en een echte aanrader. Voor 5 euro eet je een dagschotel, en anders kun je er de hele dag heerlijk lunchen. De keuken blijft in de toekomst wat later in de avond open.
Chaar wilt er bijna voor naar de Spaarndammerbuurt verhuizen.

Enjoy your buurtkeuken.
Love Chaar

Hembrug & Zaandammer

Hembrug 2

https://www.facebook.com/HembrugenZaandammer