Shop & Lunch bij Nooch

Chaar was vanmiddag weer even te vinden in de Negen Straatjes, samen met mijn Shopmaatje.
Mijn geheim is, om dit op Woensdag middag te doen. Het is namelijk heel relaxed en de winkels zijn voor ons alleen. Na flink wat stappen, was het weer tijd voor een lekker hapje. We stuiten op restaurant Nooch, waar de tafeltjes heerlijk buiten staan op deze zonnige dag. De lunch kaart verzorgt direct een smile op Chaars gezicht. We gaan voor een heerlijke Noodlesoep en de Shrimpsalade. Een top Asian Health lunch.
Het meisje van de bediening is heel vlot en zeer alert, op het moment dat ik mijn stokjes laat vallen, heeft ze direct en nieuw setje voor me.

Doordat het heerlijk licht verteerbaar is, heb je daarna weer genoeg energie om je shop middag nog even voort te zetten. Zo gezegd, zo gedaan !
Chaar heeft haar Shop lunch Spot weer ontdekt.

Enjoy your Shop Lunch !
Love Chaar

Nooch

http://www.nooch.nl