Bar Brasserie Jefferson

Chaar heeft weer een spot ontdekt in een buurt, waar ik niet zo snel kom. Op mijn vrije Dinsdagmiddag reed ik samen met mams en me maatje richting deze spot.
Voormalig Taxi cafe is omgetoverd in Bar Brasserie Jefferson.
Je vindt het op bedrijventerrein de Schinkel in de Vliegtuigstraat.

Dit creatieve terrein, wat voornamelijk bestaat uit reclamebureaus is tevens de doelgroep die hier graag gaat lunchen en dineren. Het stijlvolle strakke interieur en een heerlijke rust geeft gelijk een gevoel van aanschuiven. De kaart is uitgebreid, maar Chaars oog valt op de Taxi Take-Away Huisgemaakte Bal, leek me wel gepast. Verdomd lekker broodje.

Met de auto is het een ideale plek. Je kan er namelijk drie uur staan voor 30 cent.
Waar vinden wij Amsterdammers dit nog !
De tijd vloog voorbij, zal wel door de straatnaam komen, en was het een heerlijk spot om ontdekt te hebben om mijn vrije Dinsdagmiddag.

Enjoy your Taxi Jefferson !
Love Chaar

1a1bc741-d99c-46f7-944d-4adc121488ba

http://barjefferson.nl