Black and Blue op Vrijdag de 13e !

Vrijdag de 13e ! De zogeheten ongeluksdag.
Voor Chaar was dit juist een hele positieve dag. Een goed begin van mijn Vrijdag avond startte ik bij restaurant Black and Blue. Inmiddels is het al een paar maanden open, maar op de een of andere manier trok het een week of twee geleden pas mijn aandacht. De sfeervolle lichtjes met een stijlvol vintage achtig interieur pakte mijn blik, terwijl ik aan de overkant stond te kijken op de Leliegracht.
Aangezien Black & Blue bekend staat om Quality Steak and Salads, is het een zeer gepaste plek om af te spreken met Roos. Mijn BFF carnivoor.

We mogen boven aanschuiven op de leuke groene Chesterfield achtige bank, waar ons eerste glas wijn wordt ingeschonken. De Gezelligheid kent geen Tijd klok, is zojuist begonnen !
We kiezen beide voor de Tournedos met een Bearnaise sauze. Wat een top stukje vlees, ons mes glijdt erdoor met geen enkele moeite. De bijgerechten smaken naar meer.
Een tweede rondje blijft dan ook niet uit.
We twijfelen om nog door te gaan voor een dessert, maar het tafeltje naast ons laat toch wel zien, dat de
Death by Chocolate wel zeker de moeite waard is. En Inderdaad, letterlijk to Die For !

Black & Blue was voor Chaar een zeer aangename verrassing op deze Vrijdag de 13e, en is een echte aanrader.
Voor een heerlijk begin van je weekend ben je hier zeker aan het juiste adres, of gewoon even een geluksmomentje proeven is aan Black and Blue zeer goed besteedt.

Enjoy your B&B !
Love Chaar

Exterieur-Black-Blue

36636_0_d855e9619587cb399fde7fecc7b0a078

http://www.steakrestaurantamsterdam.nl