Morgan & Mees

De meeste Amsterdammers kennen deze plek nog goed. Hier was jaren lang sportschool Shape All gevestigd. De sportschool waar je niet alleen kwam om te sporten, maar ook graag relaxte in het cafe restaurant met de uitbouw serre omringd door klimop. Inmiddels is Shape All al een aantal jaren geleden verhuist. Dit uitgesproken monumentale pand is in een nieuw jasje gestoken en omgetoverd tot Boetiek Hotel/ Restaurant Morgan en Mees. De opening moet nog officieel plaats vinden, maar Chaar was te enthousiast om alvast een blik te gaan werpen. Het bar gedeelte bevindt zich in een andere ruimte als het restaurant, en is erg leuk om even te beginnen met een borrel. Vervolgens schuiven wij door naar het restaurant gedeelte.

Het interieur is erg smaakvol, ingericht met vintage en modern design en is compleet in balans met de uitstraling van het pand. De kaart is Mediterraans met een moderne touch en zeer toegankelijk. Chaar gaat voor de Entrecote. Een mooi stukje vlees met weinig poespas, omringd door Roergebakken Spitskool met een lekker Jus’tje, en een Zelfgemaakt Frietje. Absoluut een aanrader. De smaakpupillen zijn goed aangetast om even te kijken op de dessertkaart. De keuze valt op de Citroentaart, met Yoghurt ijs en gebrand Italiaansschuim en is ongelooflijk lekker. Morgan en Mees geeft perfect het internationale gevoel weer in mijn Oh zo vertrouwde Mokum. Chaar heeft weer een spot ontdekt die echt de moeite waard is.
Enjoy your M&M !
Love Chaar
//morganandmees.com

Unknown