Petit Paris, my little patisserie

Mijn Zaterdagmiddag begon even met een rondje door de Pijp. Mijn fietstje parkeerde ik vlak voor de Cuyp, waar een sympathieke man mij een flyer aanreikt van zijn zojuist geopende My Little Patisserie zaakje. Een heel leuk fris en knus zaakje geeft mij het gevoel dat ik echt even binnen moet stappen.

Het meisje achter de toonbank zegt Bonjour en vraagt vervolgens in het Frans of ik zin heb in een heerlijke kop koffie met een van de zelfgemaakte Zoetigheden, die heel delicaat verschijnen in de toonbank.
Het was alsof ik rechtstreeks uit de Thalys stapte.
Parijs is mijn favoriete stad, die voor mij op nummer een staat als het gaat om de Eclair.
Nooit eerder heb ik dit heerlijke gebakje gegeten in mijn Mokum. Nooit gedacht dat Parijs in eens zo dichtbij was. Een franse chansons stond aan op de achtergrond en verbazend genoeg kwam de ene Fransman naar de ander binnen.
Dit was letterlijk Petit Paris. Chaar kan voortaan haar Parijse Eclair halen met het fietstje !

Enjoy your Petit Paris !
Love Chaar

10678691_300718006805065_7527834588961114225_n Afbeelding

http://mylittlepatisserie.nl