Koffieberry

Dat we dagelijks worden geprikkeld om ergens een goed koffietje te drinken is inmiddels algemeen bekend. Vroeger sprak je meestal met iemand of om een borrel te halen in de kroeg of even wat te eten in de avond. Het is vandaag de dag wel een trend om te Koffie daten. Als je het doet, doe het dan goed.

Uiteraard heeft mijn buurtje weer de spot die je even moet ontdekken. Berry Amsterdam wat grenst aan het bedrijfje Strawberry Earth die zich bezig houden met duurzame ideeën is een ideale spot om je weekend in te luiden. De sfeer is zeer relaxed en en het interieur fris en strak, maar heerlijk knus.

Het Barista meisje serveert een heerlijke latte met een vers uit de oven Bananabread en bakt ondertussen de zelfgemaakte taarten. Erg leuk om stiekem mee te kijken, naar de niet al te geheime recepten. Ondertussen geniet ik van een waardevol gesprek met mijn Koffiedate en ga ik helemaal op in de positieve vibe van dit leuke koffietentje.

Enjoy your Koffiedate !
Love Chaar

10147845_726907097340491_1783408657_o ls