Art Latte bij Rum BaBa

De meeste Amsterdammers kennen hun eigen stadsdeel op zijn best. De stadsdelen Oost en West was net als de Berlijnse muur. Als je in Oost woont, kom je zelden of nooit in West en Visa Versa. Toch durf ik de laatste tijd wat vaker deze grens over te stappen, omdat Oost hele leuke HotSpots begint te krijgen die je even moet ontdekken. Zo begon een aantal jaren geleden het Beukenplein een nieuw jasje te krijgen.
En de straatjes eromheen, zitten ook in de Oost lift. Zondag werd ik getipt door Tomster, dat ik echt even een koffietje moet gaan drinken bij spot Rum BaBa.

Tom is zelf werkzaam in een van die andere te gekke koffie tentjes in Oost, en is erg gek op het maken van Art. Zo heeft hij een te gekke tekening geschilderd op de wand bij binnenkomst in Rum BaBa.
De sfeer is gelijk goed, heel relaxed en de Barista heeft de Kunst van Koffie volledig in zijn vingers.
Mijn voorkeur voor een Cafe Latte is inmiddels bekend, maar deze was echt perfect.
De Braziliaanse koffieboon, gaf even een touch naar een van mijn roots. Een perfecte schuimlaag met een Art blaadje in mijn schuim bleef tot het laatste slokje in tact, geniaal !
Naast deze heerlijke verfijnde koffietjes, is de verleiding moeilijk te weerstaan als je naar de Huisgemaakte Sweets kijkt op de Bar. Wat ik erg leuk vind om te zien, is dat er veel suikervrije en glutenvrije variaties aanwezig zijn. Rum BaBa speelt duidelijk in op de vraag van nu.
Al met al een super leuk koffiezaakje, heerlijk voor je Lazy Sunday of als je tussendoor even een break nodig hebt.

Enjoy your Rum BaBa !
Love Chaar

5e26b69a7dc94366f450825c99f0660c 1507849_1566441083570595_6321562209543226530_n

image IMG_0109

https://www.facebook.com/RumBabaBakes