Haagse Bluf !

Zoals de meeste van jullie nu lezen, is Chaars List met name georiënteerd op leuke Hot Spot in Amsterdam.
Dat neemt niet weg, dat Chaar erg ondernemend is en graag een uitstapje maakt, naar een andere stad.
Den Haag is een stad waar ik echt van kan genieten. Voor degene die van Brusselse allure houden, doet Den Haag niet ten onder.

Mijn nieuwe ontdekking was toch wel de Zeeheldenbuurt. Met name de Piet Heinstraat wordt overspoeld door winkeltjes die vol staan met leuke snuisterijen en echt antiek. Tussen een van deze winkelpandjes heeft koffiezaakje Bij Clarence zich gevestigd.
De bar staat vol Homemade gebak. De sfeer is heerlijk relaxed, met een lekker terras aan de voorzijde, geniet je van een lekkere Bocca Coffee met een heerlijke citroencake.

image  image

http://www.bijclarence.nl

NEUSJE VAN DE ZALM

Blijf je in Den Haag hangen, en ben je net als ik een echte Zalmliefhebber, ga dan even langs bij Het Zalmhuys op Noordeinde. Eigenaar Ton is een zeer sympathieke man, die zijn ambacht onwijs goed uitvoert. Hij heeft pure huis gerookte Noorse Zalm, die hij verwerkt in verschillende gerechten. Het is een mooie zaak, die bestaat uit een lange toonbank met heerlijke zalmdelicatessen en achterin de rokerij. Zeker een aanrader van Chaar.

Zalmhuys-650x400

http://www.hetnoordeinde.nl/culinair/zalmhuys

HAAR NAAM WAS LOLA

Kun je dan nog geen genoeg krijgen van een heerlijk kopje Bocca Koffie. Loop dan even door naar buurvrouw Lola.
Voor echte koffieliefhebbers met snelle fietsjes is Lola’s toch wel de place to be. Je mag met je racefiets naar binnen, aangezien je deze mooie bike niet voor de deur vast kunt zetten. Geniet van koffie, zoals koffie bedoeld is, want de Baristas achter deze bar hebben het goed in de vingers, zo hebben zij ieder een eigen special, die ze je maar al te graag aanbieden.
Zij kennen in elk geval geen Haagse Bakkies !

slide_lola2

http://www.lolabikesandcoffee.nl