Lekker Ceuvelen

Dit was toch wel de spot van deze zomer. Maar aangezien het mooie weer toch nog heerlijk aanhoudt, moet je echt even langsgaan als je dit nog niet ontdekt hebt. Cafe de Ceuvel, een nieuwe spot in Amsterdam Noord. Even weg van NDSM, een nieuw on-ondekt stukje Noord. Nou ja, on-ondekt durf ik niet te zeggen, verbazend genoeg zie ik de Macbike fietsen in grote getale bij de ingang staan. Maar goed, dat mag de pret niet drukken.

Afgelopen week heb ik een leuke daad verricht. Ceuvel is namelijk een plek, waar duurzaamheid centraal staat.
De kruidentuin is volop in bloei, ik miste alleen de verse munt. Laat mijn tante nou om de hoek een heel leuk tuinhuisje hebben, waar de verse munt de spuigaten uitloopt. Daar kwam Chaar met vier stekken verse munt, in aardewerk potten ! In ruil voor de kruidentuin, werd ik verwend door de enthousiaste kok Thijs, die met een heerlijke Latte en een warme Carraoct-Cake mijn Ceuvel momentje weer compleet maakte.

Enjoy your Ceuvel moment !
Love Chaar

IMG-20140910-00003 cafedeceuvelamsterdamnoordnieuw

http://www.cafedeceuvel.nl/