Sjiek Frietje uit Zuid, nu ook in Amsterdam West !

Eens in de zoveel tijd kan ik onwijs veel zin hebben in een ordinaire zak friet. Vaak sta je dan bij de snackbar zo”n zak leeg te eten, waarvan de ambiance nou niet echt relaxed is. Gelukkig horen deze snackbar anekdotes nu tot de verleden tijd.
Jawel, je eet nu je vette bek bij Frites uit Zuyd. Dit concept is fenomenaal, aan de ene zijde kun je een frietje ophalen en aan de andere zijde kom je in het restaurant gedeelte, waarvan de ambiance geheel klopt.

Frites uit Zuyd, is zeker een aanwinst voor Zuid ! Zin in een frietje en een kroketje van Holtkamp het kan allemaal.
Maar een aanrader is wel de Steak Tartaar en het Zuurvlees. Waan je even over de grens, maar niet voor lang, geniet van een ordinair Hollands frietje met een sjieke touch !

Enjoy your Patatje met !
Love Chaar

frites-uit-Zuyd
puntzak-frites-uit-zuyd

http://www.fritesuitzuyd.nl